FÖRETAG Företag: Borgafjäll Hotell
  Kontaktperson: Mikael 
  Tel: 0942-42100   Mobil: ej angivet
  Adress: Avasjövägen 10
Postnr: 91704 Borgafjäll
  Visa var
Hemsida: Länk till hemsida
Länk till facebook sida
Länk till youtube sida
Skicka email till annonsören
Tipsa en vän!
 Skriv ut
  Uppdatera annons

Borgafjäll Hotell

Hyra skoter Borgafjäll - Dorotea - Klimpfjäll - Saxnäs - Kittelfjäll

Välkommen till Borgafjäll Hotell och vår skoteruthyrning. Här i skoterparadiset Borgafjäll i Dorotea finns alltid gott om snö. Vi har milslånga skoterleder ( över 100 mil ! ) och massor med friåkningsområden. Detta är för dig som brinner för skoteråkning och vill ha en körupplevelse i toppklass. Förutom att hyra skoter så kan du koppla av på vårt fina hotell eller bo i våra stugor. Här har vi har boende och logi för enstaka personer eller stora grupper. Även Bröllop och konferens. Hotellet har även ett spa med pool och bastu.

Hos oss kan du hyra skoter från Yamahas sortiment. Sportskotrar samt touringskotrar finns att hyra. Oavsett om du vill köra led eller leka runt i lössnön så har vi rätt skoter för dig.

Intill vår skoteruthyrning har vi vårt skotergarage. Detta för dig som vill passa på att skruva eller måste laga sin skoter. Verktyg finns att låna.

Från hotellet kan du med lätthet ta snöskoter till bland annat Kittelfjäll, Saxnäs, Blåsjön och Klimpfjäll som även dessa bjuder på mycket bra skoteråkning.

Vi är självklart diplomerade skoteruthyrare

Varmt välkommen till Borgafjäll och vår skoteruthyrning!