FÖRETAG Företag: South Lapland Snowmobile
  Kontaktperson: Jakob Jonasson 
  Tel: 0940-70160   Mobil: 070-6884551
  Adress: Mor Britas väg 8
Postnr: 91088 Vilhelmina
  Visa var
Hemsida: Länk till hemsida
Länk till facebook sida
Skicka email till annonsören
Tipsa en vän!
 Skriv ut
  Uppdatera annons

South Lapland SnowmobileSkoteruthyrning Saxnäs , Kittelfjäll , Borgafjäll - South Lapland Snowmobile

Välkommen till vår skoteruthyrning i Marsfjäll. Vi hyr ut i ett brett område och ska Ni hyra snöskoter i exempelvis Kittelfjäll , Saxnäs eller Borgafjäll så kan Ni hyra skoter av oss. Vi kör ut skotrarna med vår släpkärra till önskad plats utan problem. Kontakta oss för information om leverans. Oavsett om Du ska åka led eller köra lössnö så kommer Du blir mer än nöjd då Marsfjäll , Saxnäs , Kittelfjäll och Borgafjäll har riktigt bra körning och natur att erbjuda!

Vår skoteruthyrning är topprustad med de nyaste skotrarna från Arctic Cat och vi har södra Lapplands bredaste utbud av snöskotrar. Vi har skotrar för alla oavsett om Du vill hyra den absoluta ledpiskaren , djupsnöskotern eller vill hyra en touringskoter för två för att avnjuta fjället med.

Vi hyr även ut stugor för de som vill sova över samt ordnar Event och upplevelser för stora och små grupper.

Vi ingår i Snowmobile rental som är Sveriges största skoteruthyrare och har uthyrare över hela norra Sverige. Vi är självklart diplomerade skoteruthyrare vilket borgar för en trygg skotertur.

Kontakta oss för mer info. Till oss är man alltid välkommen att ringa. Ja, självklart även kvällar och helger. Priser, mer info och fler bilder på samtliga våra snöskotrar hittar Ni på vår hemsida. Varmt välkommen!