FÖRETAG Företag: Åreskutans Hyrcenter
  Kontaktperson: Kenneth 
  Tel: 004797945553   Mobil: 070-5909260
  Adress: Huså
Postnr: 83005 Huså
  Visa var
Hemsida: Länk till hemsida
Länk till facebook sida
Skicka email till annonsören
Tipsa en vän!
 Skriv ut
  Uppdatera annons

Åreskutans Hyrcenter

Skoteruthyrning Åre - Åreskutans hyrcenter i Årefjällen

Vi bedriver skoteruthyrning i Åre. Oavsett om Du vill hyra skoter för att köra själv eller vill boka stora eller små event så hjälper vi Er. Vi anordnar även skotersafari med guidade turer med snöskoter runt omkring fjällen i Åre. Hos oss får Ni hyra några av de häftigaste skotrarna på marknaden. I år kör vi med Polaris RMK 155" både i 600 samt 800 cc. Åk på leden eller åk ut i lössnön för en rejäl upplevelse. Naturen i Årefjällen är varierande och rolig. För att hitta de absolut bästa platserna så boka med en guide. Det spelar ingen roll om du är expert eller nybörjare. Vi skräddarsyr turen för Er. Vill Ni ha övernattning och mat så löser vi självklart det också.

För en upplevelse att ta med hem kan vi rekommendera våra hjälmkameror från gopro. Dessa spelar in hela resan och Ni kan sedan njuta av filmen hemma eller varför inte på företagsfesten? Dessa kameror hyr Ni hos oss och Ni får sedan med Er filmen hem.

Förutom snöskoteruthyrning så säljer vi också skoterkläder och utrustning i vår butik. Vi har kvalitetsprodukter från bland annat HMK, JETHWEAR och Dragon.

Så vill Ni hyra skoter i Åre har Ni kommit helt rätt. Klicka gärna in på vår hemsida här uppe till höger eller titta in på vår facebooksida.

Välkommen!